När du gjort ditt första köp hos oss och valt att betala som VIP-medlem, blir du automatiskt VIP. Om du inte gör en beställning eller pausar den aktuella månaden genom att klicka på knappen Hoppa Över Månadeni din Butik innan den 5:e, blir du per automatik debiterad med 399 kr via din förvalda betalningsmetod för en JustFab Credit. Du kan lösa in denna Credit mot en produkt till ett värde av 399 kr när det passar dig. Kom ihåg att det inte finns något tvång till att handla hos oss varje månad och du kan hoppa över precis hur många månader som du vill. Shopping hos JustFab ska vara roligt, inte ett måste!