1. Shoppa ur din Butik
    Du får ett nytt, handplockat urval av produkter den första varje månad. Upptäck och shoppa dina favoriter!
  2. Hoppa över Månaden
    Om du inte känner för att köpa något kan du enkelt klicka på Hoppa Över Månaden-knappen i din Butik innan den 5:e.
  3. Varken Köpt eller Hoppat Över?
    Om du inte köper något eller hoppar över den aktuella månaden innan den 5:e, debiteras du med 399 kr för en JustFab Credit. Varje JustFab Credit kan lösas in mot 1 produkt till ett värde av 399 kr precis när du vill - dina Credits förfaller inte.