How can we help?

Support Center

Contact Us

Here are some answers to our most frequently asked questions!

Allmänt

VIP Medlemskap

Leverans

Returer & Byten

Shoppa på sidan

Bonusprogram

Hoppa över månaden

Är du inte är redo för att köpa något kan du enkelt hoppa över den aktuella månaden innan den 5:e varje månad för att slippa debiteras. Du kan hoppa över precis så många månader du vill.


JustFab Credits

Om du inte köper något eller hoppar över den aktuella månaden innan den 5:e, debiteras du för en JustFab Medlems-Credit till ett värde av 399 kr den 6:e via din förvalda betalningsmetod. För denna JustFab Credit kan du köpa din nya favoritprodukt till ett värde av 399 kr precis när det passar dig - dina Credits förfaller aldrig.


Guest

Om du inte är redo för ett VIP-medlemskap kan du istället välja att vara en Guest -medlem. Då har du också tillgång till JustFabs trendiga utbud, till ordinarie priser mellan 540 - 940 kr, gratis byten, enkla returer och du slipper tänka på att hoppa över månaden.


Måste jag registrera mig för att köpa något?

Ja, för att köpa något hos JustFab måste du skapa ett konto hos oss. Men ingen fara - det är enkelt! Allt du behöver göra är att gå igenom ett kort och kul Stilquiz, vilket hjälper våra stylister att lära känna dig och din stil och skräddarsy din Butik utifrån detta. Allt för att du ska få ett så bra produkturval som möligt.