Det är enkelt! Besök din Butik innan den 5:e varje månad och klicka på Hoppa Över Månaden-knappen. Du kommer då inte att debiteras för en JustFab Credit. Om du skulle ändra dig och hittat något du vill köpa ändå är det bara att besöka din Butik och välja ut din favoriter. Du kan endast hoppa över månaden i din Butik för närvarande och inte via mail eller vår kundservice.