How can we help?

Support Center

Contact Us

Here are some answers to our most frequently asked questions!

Het VIP lidmaatschap is vervangen door het nieuwe en verbeterde Premier lidmaatschap, wat betekent dat je meer vrijheid krijgt tijdens het shoppen! We willen je de best mogelijke winkelervaring bieden. Daarom hebben we besloten om over te gaan op een flexibeler lidmaatschap om aan je levensstijl te voldoen. En maak je geen zorgen, je bestaande ledenkrediet wordt omgezet naar een tegoed van dezelfde waarde, te besteden zoals je wilt.

Wat is er veranderd? Niet langer maandelijks overslaan, geen krediet facturering meer. Wat is nieuw? JustFab Premier is een jaarlijks lidmaatschapsprogramma waarmee leden 15% korting krijgen op elke bestelling en van onbeperkte gratis levering genieten gedurende het hele jaar!                                                                                                                                                                  

Om je te bedanken voor je trouw, bieden wij je een GRATIS proefperiode van 3 maanden om het leven als Premier lid te ervaren. Na je gratis proefperiode kun je je bij je volgende bestelling aanmelden voor het Premier lidmaatschap. Je kunt dit doen door JustFab Premier te selecteren wanneer je een item aan je winkelwagentje toevoegt of bij het afrekenen. Je krijgt dan het hele jaar door 15% korting op elke bestelling en geniet gratis levering binnen twee dagen. Indien je besluit om je niet aan te melden, wordt je account omgezet naar een regulier account. Je bestaande tegoeden zijn nog steeds inwisselbaar maar je winkelt tegen kleinhandelsprijzen in plaats van de Premier lid prijzen. De andere Premier lid voordelen zijn dan ook niet meer van toepassing.