Så snart du har foretaget dit første køb, og valgt VIP-prisen som betalingsmulighed, bliver du automatisk VIP-medlem. Hvis du ikke køber eller vælger at klikke på knappenSpring Denne Måned Overi dit showroom senest d. 5. i måneden, bliver du automatisk afregnet 349 kr., og en JustFab Credit indsættes på din medlemskonto. Denne JustFab Credit kan indløses mod en JustFab model til en værdi af kr. 349 til enhver tid. For at undgå fremtidige faktureringer skal du bare huske enten at foretage et køb eller at klikke på knappenSpring Denne Måned Overi dit showroom senest d. 5. i hver måned. Husk, der er aldrig nogen månedlig købspligt, og heller ingen begrænsinger på hvor mange gange du kan springe måneder over.