Du skal bare besøge dit showroom imellem d. 1. og d. 5. i måneden og klikke på knappenSpring Denne MånedOver. Du bliver således ikke faktureret, og ingen JustFab Credit indsættes på din medlemskonto. Hvis du ændrer mening, og på et senere tidspunkt ønsker at foretage et køb, kan du til enhver tid besøge dit showroom og shoppe, selvom du har sprunget måneden over.
Du kan kun springe måneder over ved at besøge dit showroom. Du kan ikke springe måneder over ved at kontakte kundeservice hverken via e-mail eller telefonisk kontakt.