1. Shop dit showroom
    Modtag nye modeller d. 1. i hver måned. Gå på opdagelse og shop dine favoritter!
  2. Spring måneder over
    Hvis du ikke falder for nogen model, skal du bare klikke på knappen “Spring Denne Måned Over” i dit showroom senest d. 5. i måneden.
  3. Hverken købt eller sprunget måneden over? Modtag en JustFab Credit
    Hvis du ikke foretager et køb,ellerklikker på knappen ”Spring Denne Måned Over” senest d. 5. i måneden, bliver du faktureret for en JustFab Credit til en værdi af 349 kr. Hver JustFab Credit kan efterfølgende indløses til 1 JustFab model til en værdi af 349 kr., så du kan bruge den til at shoppe for, når det passer dig. JustFab Credits forældes ikke.