Sådan tilmelder du dig:

1. Tag en hurtig stilquiz:
    Hjælp vores stylister med at lære dig bedre at kende ved at oprette en stilprofil.
  2. Få et personligt showroom
    Modtag et håndplukket udvalg af nye sko og tasker hver måned.
  3. Shop!
    Køb det du forelsker dig i – Hver JustFab model koster fra kun 349 kr., og der er altid gratis ombytning og enkel returnering.

DER ER 2 SHOPPINGMULIGHEDER
JustFab VIP-medlemskabsprogram

Så snart du har foretaget dit første køb og valgt at betale som VIP, bliver du automatisk tilmeldt vores VIP-medlemsprogram. Som VIP-medlem kan du købe vores modeller til VIP-medlemsprisen på kun 349 kr., og får også andre fordele.

VIP-medlemsfordele:

Sådan fungerer VIP-programmet:

1. Få et personligt showroom d. 1. i hver måned
    Modtag nye modeller håndplukket specielt til dig af din stylist hver måned
  2. Besøg dit showroom senest d. 5. i hver måned
    Log ind på dit showroom og se dit nyeste udvalg senest d. 5. i hver måned. Gå på opdagelse blandt dine modeller og køb din favorit. Hver JustFab model koster kun 349 kr. (spar op til 50% som VIP).

Ingen købspligt. Spring måneder over, og undgå medlemsfaktureringer

Spring måneder over
Hvis du ikke er klar til at foretage et køb, skal du bare klikke på knappen “Spring Denne Måned Over” i dit showroom senest d. 5. i hver måned.
Du kan springe så mange måneder over, som du ønsker.

Medlemsfakturering
Hvis du ikke foretager et købellerklikker på knappen ”Spring Denne Måned Over” senest d. 5. i måneden, bliver du faktureret for 1 JustFab Credit til en værdi af 349 kr. Hver JustFab Credit kan efterfølgende indløses til 1 JustFab model til en værdi af 349 kr., så du kan bruge den til at shoppe for, når det passer dig. JustFab Credits forældes ikke.

Gaestemedlemskab
Hvis du ikke er klar til at binde dig til et VIP-medlemskab, kan du vælge at være gaestemedlem.Gaestemedlemmer kan købe de modeller, som de har lyst til til gaestepriser, når det passer dem, og uden at de behøver at springe måneder over. Gaestemedlemskabet har ingen mindste løbetid, og kan til enhver tid opsiges af dig uden overholdelse af en frist.

Gaestemedlemsfordele: