Du vil modtage 25 bonus point for 9 kr du bruger på et køb. Dine point vil blive tilføjet til din konto når din vare bliver sendt. Du tjener ikke point når du betaler for en JustFab credit, kun når du indløser din credit ved køb af en vare. Du vil også modtage point hver gang du skriver en bedømmelse af de vare du har modtaget. Pointene vil blive tilføjet ved gemte bedømmelser under ‘Mine bedømmelser’. Yderligere måder at tjene point på vil komme snart, så hold dig opdateret!