Hvis du ikke falder for noget i dit personlige showroom, kan du bede om nye modeller ved at klikke på knappen Send Flere Modeller. Herefter skal du bare udfylde formularen, og på den måde hjælpe vores stylister med at fastsætte hvad du gerne vil modtage. De vil herefter gå tilbage i JustFabs garderobe, og udvælge modeller der passer til din forespørgsel. Du vil modtage en e-mail, når dit nye udvalg er klar. Der kan gå op til 48 timer. I mellemtiden kan du gå på opdagelse blandt vores store udvalg ved at klikke dig igennem vores forskellige kategorier på hjemmesiden.