Hur tjänar jag poäng på min JustFab Modefond?

Du får 25 lojalitetspoäng för varje kr.10 du spenderar på ett köp. Poäng kommer att tillämpas på ditt konto när produkten levereras. Du tjänar inte poäng när du köper en medlem kredit, bara när du löser det kredit för inköp av ett objekt. Du får även poäng varje gång du skriver en översyn för en tidigare köpt produkten. Poäng kommer att tillämpas på ditt konto när granskningen lämnas under Mina omdömen. Andra sätt att tjäna poäng kommer snart, så håll ögonen öppna!