Hoe werkt de JustFab Premier gratis proefperiode?

De gratis 30 dagen proefperiode stelt klanten in staat de voordelen van het Premier lidmaatschap te ervaren, voordat ze kiezen voor het jaarlijkse betaalde lidmaatschap.
De gratis proefperiode begint vanaf de dag dat je lid wordt en duurt 30 dagen. Je kunt op elk gewenst moment gedurende die 30 dagen annuleren zonder dat er kosten in rekening worden gebracht. Om te annuleren, ga naar je account en klik op "Annuleer lidmaatschap". Indien je je Premier lidmaatschap wilt behouden, hoef je niets te doen en wordt je lidmaatschap automatisch voortgezet na de gratis proefperiode. Er wordt dan € 39,95 per jaar in rekening gebracht.