Hoe werkt het VIP Programma

Shop in je showroom
Ontvang elke 1e dag van de maand je gepersonaliseerde Showroom. Kies en shop je favoriete items!
Maand overslaan
Als je niets leuks ziet, klik dan vóór de 5e dag van de maand op de Maand overslaan knop.
3. Je heb niets gekocht en ook de maand niet overgeslagen? Dan ontvang je een krediet
Als je niets hebt gekocht en de maand niet hebt overgeslagen voor de 5e dag van de maand, dan wordt er op de 6e dag een krediet ter waarde van €39,95 afgeschreven van je rekening. Je kunt een krediet inwisselen voor een JustFab item ter waarden van €39,95 wanneer je wil, zonder vervaldatum.