Hoe kan ik de maand overslaan?

Bezoek je Showroom http://www.justfab.nl/index.cfm?action=home.boutique  tussen de 1ste en de 5e dag van elke maand en klik op Maand overslaan.

Op deze manier zal er geen JustFab krediet ter waarde van €39,95 in rekening worden gebracht. Als je later van gedachte verandert en een aankoop wilt te doen, kan je ten alle tijden terecht op onze website en een item naar keuze selecteren, zelfs als je de maand oversgeslagen.
Je kan alleen een maand overslaan door in te loggen op je account, het is niet mogelijk een maand over te slaan via e-mail of per telefoon.